Shopping Cart
Välkommen till ridertags.com

Frågor och svar

Vanliga frågor

FAQ

Vad är Rider Tags?

Rider Tags visar ditt namn och flagga på dekaler till utrustning, och kan användas till racing, tävling eller helt enkelt för att skapa en personlig stil.

Custom namn och nummer, namn- och flaggdekal eller rider i.d. - det finns många namn på klistermärkena, men vi föredrar Rider Tags! !

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?

Vi trycker och producerar allting på plats här i Göteborg. Vår normala produktionstid är 2-3 dagar, så du ska få dina dekaler så snabbt som möjligt!

Hur många märken ingår i ett paket?

På Ridertags.com kan du beställa enstaka märken. För enkelhets skull förpackar vi dem i så att ett minimum-set är 2 märken, så du inte behöver köpa fler än vad du behöver.

Vi erbjuder rabatt vid stora kvantiteter, och det finns egentligen ingen övre gräns på beställningar, allt efter behov!

Har ni transparenta stickers?

Ja, det har vi! Alla våra dekaler och Rider Tags kan fås med transparent vinyl som tillval för när du vill visa lackering eller befintlig bakgrundsfärg.

Kan jag ladda upp egna ikoner eller symboler?

Om du kontaktar oss hjälper vi gärna till att formge med din egen ikon, symbol eller logotyp. Se bara till att skriva en kommentar om detta i beställningen! Det innebär också att vår normala produktionstid blir lite längre då vi först skickar en digital provbild för godkännande till dig.

Var är min beställning?

Vi erbjuder flera olika snabba och enkla logistikpartners vid utcheckning, men oavsett vilket leveranssätt du väljer kommer du att få ett trackingnummer när försändelsen skickas. Se bara till att din e-postadress är korrekt ifylld.

Kan jag ändra storleken på min rider tag?

Vi hjälper till med dina särskilda önskemål och gör gärna smärre justeringar av färg eller storlek. Skicka oss ett meddelande i kommentaren om det rör sig om en mindre justering eller lägg en förfrågan till oss så att vi garanterat kan producera efter dina önskemål.

Kan jag hämta min beställning på plats?

Absolut! Vi har en upphämtningsplats i vår studio här i Götebord, så om du är i närheten är det bara att välja alternativet för upphämtning vid utcheckning, och svänga förbi och säga hej!

What are Rider Tags made of?

Our tags and decals are crafted from high-quality, durable materials, ensuring they withstand various weather conditions and remain visible.

How do I attach RiderTags to my gear?

Attaching your tag is easy! Make sure the area is clean (we recommend isopropyl alcohol since this does not leave residue) and if possible apply in indoor warmth or at least not in the cold to give the adhesive proper time to adhere.

What are the shipping options and times?

We offer both standard and expedited shipping. Check our shipping policy for detailed information.

Do you ship internationally?

Yes, we do! For international shipping details, including costs and customs, visit our shipping policy.

More questions? No problems, just contact us here!