Shopping Cart
Välkommen till ridertags.com

Om oss

Letar du efter en hållbara, personliga dekaler i hög kvalitet till ditt åk? 
Välkommen till Rider Tags! Vi har producerat grafik och custom prints åt alla typer av förare och diverse entusiaster i ett halvt decennium, och är glada att nu kunna erbjuda dem till dig.
Våra dekaler finns i många olika storlekar, material och utföranden för att passa dina behov. Dessutom erbjuder vi en mängd alternativ för egna variationer så du kan skapa ett unikt märke som passar dig. 

Våra dekaler skapas för att hålla med material av högsta kvalitet. Så oavsett om du letar efter ett tillfälligt sätt att visa din personlighet eller ett permanent tillägg så löser vi det. 
- Uttryck din personlighet med unika stickers
- Lägg en personlig touch på din MC eller cykel
- Vädertåliga och hållbara märken

Våra dekaler trycks på en vinylfilm med premiumlaminat med 7 års hållbarhet, och är designade för perfekt passform. Vi erbjuder ett stort urval av färger och designs att välja på, så du kan hitta den bästa looken. Vare sig du vill ha ditt namn, en flagga eller din favoritsymbol så har vi en ridertag för dig. 

Rider tags är märken du kan sätta på din utrustning för att visa ditt namn och flagga. Du kan använda dem till racing, tävlingar eller för att uttrycka din egen stil. 

Ridertags.com är en del av Ride All Day AB, ett svenskt företag baserat i Göteborg. Vi har över tio års erfarenhet av utrustning och kläder för förare, och över fem års erfarenhet av att egenproducera och trycka produkter i vår egen printshop. 

Ridertags / Ride All Day AB
VAT: SE556926616501
Manufakturgatan 23
417 07 Göteborg