Shopping Cart
Välkommen till ridertags.com

ID-dekaler och märken

ID-dekaler och märken är perfekta för att särskilja dig och din stil. Du kan sätta dem nästan överallt, från cykelhjälmen till bilen. De är perfekta för att få en personlig touch i nästan varje sammanhang. Och eftersom de tillverkas av högkvalitativ vinyl kommer de hålla i åratal utan att blekas eller flagna. Beställ dina egna dekaler med namn och flagga idag! 


Hur skapar jag min egen dekal?

Det är enkelt att skapa din egen ID-dekal! Välj din flagga eller symbol i vårt redigeringsverktyg och skriv in ditt namn eler smeknamn. Din dekal tillverkas av kvalitetsvinyl och är designad för att hålla. Dessutom är den UV-resistent och vare sig bleknar eller flagnar över tid. 

Vad är ID-dekalerna gjorda av? 

ID-dekaler tillverkas av högkvalitetsvinyl och görs för att hålla. De är UV-resistenta och vare sig bleknar eller flagnar av över tid. Vår vinyl har en livstid på 7 år. 

Hur sätter jag fast min dekal?

Enkelt! Rengör ytan där dekalen ska sitta, ta bort skyddsfilmen och sätt fast dekalen. För bästa resultat kan du släta ut dekalen med ettt plastkort för att driva ut eventuella luftbubblor. 

Kan jag lägga till en egen logo till min dekal? 
Javisst! Hör av dig så hjälper vi gärna till att fixa en egen logo till din dekal. 

Men om jag ehöver hjälp med att designa min dekal? 
Vi har ett begåvat team med designers som gärna hjälper dig att hitta din perfekta design, utifrån just dina önskemål och behov. Hör av dig till oss och tala om vad du letar efter.

Hur lång tid tar det att få min dekal? 
Din dekal fraktas inom 1-3 arbetsdagar efter din beställning. Leveranstider varierar beroende på var du befinner dig, men vi levererar tll hela världen!

1. Skriv ditt namn i redigeringsverktyget.
2. Välj flagga eller symbol i rullmenyn
3. Justera flagga och namn åt höger eller vänster, beroende på vad du föredrar
4. Välj färgsättning för bakgrund och text
5. Ange antalet dekaler du behöver, så är du klar!


Older Post Newer Post